Mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.       Tlf. 50 50 22 83

Jeg kan hjælpe dig med køb eller salg af virksomhed

Generationsskifte og køb og salg af virksomheder

Overvejer du at købe eller sælge en virksomhed, kan jeg assistere dig med gennemførelse af handlen.

Når du overvejer at købe en virksomhed, skal der gennemføres en grundig gennemgang af virksomhedens markedsmæssige, økonomiske og juridiske forhold. Jeg kan afdække de juridiske forhold, og kan sammen med revisor medvirke til en realistisk vurdering af virksomhedens økonomiske forhold. På den baggrund kan der i fællesskab fastlægges en realistisk pris for virksomheden, og ske en nærmere fastlæggelse af betalings- og andre købsvilkår.

Når du overvejer at sælge, er det vigtigt for en mulig køber, at der er udarbejdet en god indledende beskrivelse af virksomheden, herunder for såvel økonomiske som juridiske forhold. En sådan indledende beskrivelse af virksomheden (Information Memorandum) skal give en køber tilstrækkelig viden til at afgøre, om der skal investeres yderligere tid i drøftelser omkring køb af virksomheden. Virksomhedsbeskrivelsen skal dog ikke indeholde så detaljeret information, at det kan misbruges.

Jeg assisterer med udformning af virksomhedsbeskrivelsen og deltager gerne i såvel præsentationer som forhandlinger med mulige købere.

Hvis processen når så langt, at virksomheden kan sælges, udarbejder jeg forslag til købsaftale og medvirker ved overdragelsen af virksomheden.