Mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.       Tlf. 50 50 22 83

Jeg har en praktisk og pragmatisk tilgang til førelse af retssager og voldgiftssager

Retssager og voldgiftssager

Når der anlægges retssager og voldgiftssager er dette kun et udtryk for, at parterne ikke i mindelighed har kunnet komme til en fælles forståelse om en løsning, der tilfredsstiller begge.


Parterne er for uenige i det forretningsmæssige til at en løsning kan komme på plads, men uanset at parterne også jævnligt er i personlig uoverensstemmelse, er det vigtigt at sætte rets- og voldgiftssager i det rette lys: "Vi har ikke kunnet opnå enighed, så nu spørger vi en dommer".

Jeg har en meget praktisk og pragmatisk tilgang til spørgsmålet om førelse af retssager og voldgiftssager. Parterne skal altid overveje omkostningerne ved at føre sag, og det skal også tages i betragtning, hvilken risiko der er for at sagen kun vindes delvist eller helt tabes.

Selv om man som part kan mene, at man har ret, handler de fleste sager om styrken af det bevis, man har mulighed for at føre i retten. Den rigtige vurdering af bevisets styrke er et vigtigt element, når det skal afgøres, om en sag skal føres eller forliges.