Mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.       Tlf. 50 50 22 83

Min baggrund er juridisk, økonomisk og teknisk

Profil og CV

De fleste juridiske spørgsmål indebærer også vurderinger, der kræver indsigt i virksomhedsøkonomi, virksomheders driftsforhold, de markeder, virksomhederne opererer på og andre kommercielle forhold.

Et juridisk spørgsmål kan afgøres med en større eller mindre grad af sikkerhed. Min tilgang til konfliktløsning er praktisk og kommerciel og sker efter en grundig juridisk vurdering af alle aspekter i sagen.

Jeg er foruden min advokatuddannelse uddannet civiløkonom (HD) og har studeret datalogi og matematik på Københavns Universitet. Min uddannelsesmæssige baggrund er grundlaget for min tilgang til løsning af juridiske problemer og de konflikter, der opstår mellem virksomheder. Jeg underviser derudover på Københavns Universitet i fagene Erstatning og Kontrakt, Obligationsret, Tingsret og Sikkerheds- og kreditorrettigheder.

Ofte medfører konflikter også personlig uenighed mellem parterne, og en advokat med en bred og relevant baggrund og erfaring med andre erhvervsområder end blot juraen, er derfor et godt redskab til at komme på afstand af sagen. At gå i retten eller gennemføre voldgiftssag bør være sidste udvej for løsning en konflikt.

Afhængigt af sikkerheden i den juridiske vurdering, kan det ofte være en fornuftig økonomisk løsning at søge et kompromis mellem parterne. Når der ikke er personlige uoverensstemmelser involveret i løsningen, kan det lettere afdækkes, om der kan findes en mindelig udgang på konflikten.

Kontakt mig i dag

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller ønsker at tale med mig om en juridisk problemstilling.

50 50 22 83

william@advofeely.dk

william