Mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.       Tlf. 50 50 22 83

Jeg har indgående erfaring med både erhvervs- og boliglejeret

Lejeret

Jeg beskæftiger mig både med erhvervs- og boliglejeret.

Erhvervslejeret

I erhvervslejeretten er der rigtig fine muligheder for at indgå lejekontrakter, der er tilpasset parternes krav, ønsker og behov. Det er derfor vigtigt at kende til alle forhold omkring indgåelse af lejekontrakter grundigt, så der opnås en lejekontrakt, der bliver så optimal som mulig.

Jeg har indgående erfaring med udarbejdelse af erhvervslejekontrakter både udlejere og lejere.

 

Boliglejeret

I boliglejeretten er mulighederne for individuelt forhandlede lejekontrakter i et vist omfang begrænset. Lejere er - uanset om lejemålet er helt eller delvist omfattet af boligreguleringsloven - almindeligvis ganske godt beskyttet. Men der er stadig forhold omkring udarbejdelse af boliglejekontrakter, som giver god mening at være forberedt på, og jeg har et grundigt kendskab til boliglejret - både i tilfælde, hvor boligreguleringsloven helt eller delvist er gældende, og i tilfælde, hvor kun den almindelige lejelov gælder.

De særlige regler for boliglejemål, herunder om hensættelser og omkostningsbestemt leje, er ligeledes områder af boliglejeretten, som jeg er godt inde i.